Zoeken
Close this search box.

De benchmark in museale klimaatbeheersing

Bedrijf

Over DYSECO

DYSECO is opgericht in 2019 door gepassioneerde klimaatexperts die hun wetenschappelijke onderzoeksresultaten vanuit de Technische Universiteit Eindhoven hebben gecombineerd met kennis uit het erfgoedveld. DYSECO combineert kennis over klimaatregeling, monitoring en analyse en maakt deze beschikbaar voor de culturele sector met slimme klimaatoplossingen.

Missie

Onze missie is om het erfgoedveld duurzamer te maken. Dit doen we door mogelijkheden te scheppen om optimaal collectiebehoud te combineren met een zo laag mogelijk energiegebruik door middel van innovatieve klimaatoplossingen.

Duurzaamheid

DYSECO ondersteunt de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. We helpen onze klanten om hun duurzaamheidstarget voor 2030 te behalen, en meer. Ook onze eigen footprint houden we zo beperkt mogelijk: onze organisatie is lean en voornamelijk digitaal, onze producten zijn energiezuinig.

Team & Expertise

Dyseco Team Rick

dr.ir. Rick Kramer

Algemeen directeur
Rick heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde en bouwkunde en een passie voor cultureel erfgoed. Samen met het team van DYSECO richt hij zich op het valoriseren van innovaties waar hij als universitair docent aan de TU Eindhoven aan werkt.
Dyseco Team Edgar

ir. Edgar Neuhaus

Specialist Erfgoed & Installaties
Edgar studeerde werktuigbouw- kunde en installatietechnologie. Hij heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring als adviseur in het erfgoedveld. Binnen DYSECO helpt hij musea, kerken, archieven en kunstdepots te verduurzamen.
Dyseco Team Frank

ir. Frank Bakker

Business Developer
Frank studeerde elektrotechniek. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in commercieel technische functies bij internationale, leidende technologiebedrijven. Zijn focus ligt op het verbinden van de vraag en behoeften van potentiƫle klanten met de toegevoegde waarde van de unieke DYSECO oplossing.
Dyseco Team Marieke

Marieke Sieprath

Office Manager
Marieke heeft hart voor mensen en een oog voor hun wensen. Na ruim 15 jaar ervaring als maatschappelijk werker, houdt zij zich nu binnen DYSECO bezig met communicatie en organisatie.