Zoeken
Close this search box.

Onze oplossingen

DYSECO helpt instellingen waar temperatuur, luchtvochtigheid en luchtzuiverheid essentieel zijn met het verkrijgen van een optimaal en duurzaam binnenklimaat.

DYSECO® optimale klimaatcontrole

DYSECO® is een krachtige plug-in op een bestaande klimaatinstallatie met gebouwbeheersysteem. Deze plug-in bespaart tot wel 70% op het energiegebruik, terwijl het garandeert dat uw binnenklimaat voldoet aan (internationale) klimaatrichtlijnen voor collectiebehoud en thermisch comfort. Het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde en gepatenteerde algoritme bepaalt real-time de energetisch optimale setpoints voor temperatuur en relatieve vochtigheid. Collectiebehoud is daarbij leidend, terwijl comfort en gebouwbehoud ook nagestreefd worden bij een zo laag mogelijk energiegebruik.

Dyseco Controller

DYMETRIX® state-of-the-art monitoring & analyse

Ons platform DYMETRIX® biedt inzicht in het klimaat en de klimaatprestaties voor zowel conservatoren, facilitair managers als technisch beheerders. Bekijk de gemeten gegevens om de kwaliteit van de preventieve conservering te analyseren of om verdere besparingsmogelijkheden te ontdekken. Geef bruikleengevers toegang om mee te kijken. Blijf in controle met DYMETRIX® automatische alarmeringen.
Dyseco Climate Control

DYVECO® energie-efficiënte ventilatorsturing

In de zomer van 2024 lanceren wij DYVECO®. Hiermee wordt het elektriciteitsgebruik van uw ventilatoren minimaal 23% gereduceerd. De ventilator wordt namelijk volledig vraaggestuurd gemaakt op basis van wat nodig is. Als een stand-alone oplossing of in samenwerking met de dynamische setpoints van DYSECO®, wordt elke nieuwe of bestaande LBK zodanig aangestuurd dat deze optimaal efficiënt werkt.